viernes, 16 de mayo de 2008

El perfil d'en Teo



32 setmanes i 6 dies, ja queda menys. Avui m'han fet l'ecografia de tercer trimestre, ja m'han dit que és cap gros, llarg (47 cm aprox.) i pesa uns 2 quilos 300gr (amb un marge d'error de 350gr amunt o avall). Diuen que a partir d'ara creixen de 150 a 200 grams per setmana, feu els càlculs!
El meu perfil també està canviant, ara sembla que m'hagi empassat una xíndria sencera, no em puc ni imaginar que això pugui créixer encara més!

5 comentarios:

Unknown dijo...

que maca que estàs adri!! TIATEO buenaa!! SI ke sembla ke t'hagis fotut una xindria eh...ei teo tampoc cal que comencis a mal tractar l'adri abans de néixer. Tiu no siguis tan comodón que ja et deixarem el sofà al dissabte després de dinar. PErò home, homee jooseeepp... que no veus ke la panxa de l'adri no sta acostumada. És un pis de 30m2 lo ke té ladri. Veus, si estiguéssis a la barri ke tenia jo...staries de puta mare. Allà hi havia més espai que no veas. Era tot un cuarto de jugar. Què esperaves dins la panxa d'una artista devora amanides. Aii teo.. am lo bé ke staries a la meva panxa bebent coca-cola i menjant twix...quins 2 grans invents.
Be nanu tu fotet gran que a mi els nebots nyicris mels he acabat carregant a tots. Prou,prou...un petó teo que jo ja t'estimo abans que et facis estimar.

Vinga i ves fotent patades, no fos cas que no s'enrecordin de tu!

Pd. recorda lo de la final de tennis eh. Clar que neix el dia de la independcia dels US. Em sembla ket parlaré anglès ok...

xavi vega esquerra dijo...

molt maca! menja, menja que aquest nano vindrà amb un mac sota el braç.

petons.

g_ dijo...

lo de que sea largo como que no me sorprende, lo de cabezota tampoco, y lo de glotón... ha salido a su tía madrileña!!

Anónimo dijo...

Oye,por qué no le comentas a Teo que se adelante un poquito, así como dos semanas, y que salga el último finde de mayo? Así coincidirá con su tía gallega, a la que también le debe lo del cabezón...

gurb dijo...

bueno, poneros de acuerda todas las tías "marías" y los tíos y entonces le digo a Teo que día debe salir, Ciça, también va por ti!